English

Expos

En del i Initiativ Event Solution är vårt framtagna helhetskoncept gällande mäss- och monterlösningar där vi säkerställer hanteringen av beställning, transport, lagerhållning av eventmaterial. I kvalitetssäkringen finns alltid återanvändning, miljö och kostnadseffektivitet.

Uppdragsbeskrivning:

  • Ta fram eller utgå ifrån kundens varumärkesmanér – skissa fram lösningar på monterkoncept, stor, medium och liten montér
  • Beställ och byggnation av allt material (lätt att montera och lätt att transportera)
  • Uppbyggnad av digital beställningsplattform där beställare enkelt kan beställa via tex. intranät
  • Upphandling av lagerleverantör och distributionslösning
  • Kvalitetssäkring och återvinning av material i hela kedjan

Vi får i uppdrag att arrangera en lagerflytt åt kunder samt sätta upp och administrera ett lagersystem, i vilket kunden kan beställa produkter och leveranser.

Den digitala beställningsprocessen är väldigt enkel men kräver en kortare utbildning, löses ofta genom en utbildningsfilm. Implementeringen av registreringsverktyget gör att du som kund kan beställa alla produkter själv och samtidigt ha en överblick på lagersaldo etc. Vid frågor vänder du dig till din kontaktperson på Initiativ.

Kostnadsbesparingarna hos kunden kan identifieras i såväl den totala lagerhållningskostnaden som i de färre antal timmar medarbetarna behöver lägga på beställningar.

Produktion/genomförande
Vi samarbetar med ett lagerföretag i Stockholm som uppfyller våra krav på volymer. Lagerföretaget har totalansvar för lagerhållning, transporter, uppbyggnad och nedmontering på alla event. Initiativ finns alltid med i inledande skede vid uppbyggnad av event men den kostnaden kan på sikt tas bort när personal på plats är trygga med lösningen och kvalitetssäkring har gjorts.

IMG_01
IMG_02
IMG_03