English

Baldacci

1000 personer

UTMANING
På ett satt datum när Stockholm i stort sett var fullbokat få till rätt lokal så centralt som möjligt till 1000 personer. Balansen mellan att skapa ”brand awareness” till vår kund, produkten Ola Plex och belysa dragplåstret Guy Tang (ledande hårstylist från USA) under en kväll. En av de viktigaste när en hårshow görs är att publiken kan se stylistens arbetsmetod och hårmodellen på nära håll.

LÖSNING
Tillsammans med kund skapa ett ”content” som är så intressant så att 1000 personer betalar för att komma.

Dragplåstret Guy Tang sattes i centrum tillsammans med kända svenska hårstylister och en utställning visade upp produkterna.

RESULTAT
1000 betalande gäster fick eventet att bli en kostnadeffektiv marknadsföring
Facebooksidan flödade över av positiv feedback
Intresse visats även från konsument som ger möjlighet att i framtiden göra liknande event riktat mot annat segment än B2B.

IMG_01
IMG_02
IMG_03

Spendrups dryckesturné

1300 restaurangmänniskor på 3 orter över 3 dagar

UTMANING
Projektleda inbjudan, anmälningar och logistik av en turné som går av stapeln på tre olika orter i 3 dagar i följd. Registrering av alla gäster i ett snabbt flöde under kort tid då många inte föranmält sig. Omhändertagande av producenter från hela världen.

LÖSNING
Digitaliserad anmälning och sen registrering på plats för att få ett snabbt förfarande. Projektledning på plats med detaljerat körschema och snabb problemlösning.